Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın vakaları birokkalı konstrüksiyonda en sık karşılaşılan ve gerçek tehlikelere hız heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz şu denli itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman izlem eden bir firmayız.

Ivedi çıkış kapıları binası itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri hordaki gibidir:

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru daire alanı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın fazla daireı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten bir tomar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni binalması zaruri kılınmıştır.

Bir binada veya çatı berknda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Munzam-3/C’de tamlanan sürelere normal olması mecburidir.

Tuzaküminyum baplar, ahşap kapılar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere için farklı özellikte kapılar da binaların mimari örgüsına yahut kapıların kullanılacağı sektöre gereğince ayrımlı olabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek kucakin kullanılmaktadırlar.

Yöreımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir uygun bünyelmaktadır. Böylelikle denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde hüsran görmenizi engellemektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe etkili nitelikli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page